DIENSTEN

ZONNECENTER


Sinds 2002 kan je steeds bij ons terecht voor de beste bruinsessies.

U wordt steeds geholpen door een gemotiveerd en ervaren team.

Met ons gevarieerd aanbod aan Ergoline zonnebanken hebben wij voor ieder wat wils. Sinds de laatste coronamaatregelen, bent u steeds welkom op afspraak. Deze kan u online vastleggen onder het tabblad ONLINE AFSPRAAK.


Als alternatief bieden wij ook spraytanning aan. Klik hieronder voor de volledige prijslijst. 

BOTOX & FILLERS

In samenwerking met dr. Oran uit Amsterdam bieden wij botox en fillers aan. Maandelijks komt zij langs in ons zonnecenter. Vooraf een afspraak maken is dus vereist! 


Dr. Oran is een BIG-geregistreerd arts, gecertificeerd in esthethische behandelingen, oa botox en injectables. Ze werkt met 100% hoogwaardige producten; fillers op basis van hyaluronzuur, oa Princess, Stylage, Juvederm-filler, Teosyal RHA, Belotero en botuline-toxine type A en een goede dosis kennis op hun cosmetische vakgebied. 

Haar passie is schoonheid, symmetrie en balans in het gezicht van iedere client te bewaken.


Wij vragen ook vriendelijk om contant te betalen aangezien de dokter niet over een mobiele bancontact beschikt.


Volgende injectiondays zijn

Zaterdag 24 september

Zaterdag 22 oktober

Zaterdag 12 november

Zaterdag 10 december


Op onderstaande knop kan u de prijzen vinden.

PERMANENTE MAKE-UP

& LASERONTHARING

Sinds 2018 is E-MED partner bij Jetsun voor de laserontharingen. Dana ontfermt zich over de permanente make-up. 


Volgende permanente make-updag is 

Zaterdag 15 oktober


Volgende permanente laserontharingsdag is 

Dinsdag 27 september


Contacteer ons gerust voor bijkomende informatie. Alle mogelijkheden en prijzen worden hieronder meegegeven.

(let op: vooraf inschrijven)


CRYSTAL CLEAR SKINCARE

Jetsun is ook op de hoogte van de nieuwste anti-aging technieken. Samen met u gaan we op zoek naar de meest effectieve manier om je huid te verjongen en verbeteren. Hiervoor maken wij gebruik van Crystal Clear Skincare. Zij zijn één van de wereldleiders in de hoogtechnologische schoonheidsindustrie! Zo garanderen wij u het beste resultaat!

 

Wij zijn in het bezit van twee innovatieve toestellen. Hiermee kunnen wij u microdermabrasie, een zuurstofbehandeling of een VIP-behandeling aanbieden. 

 

Hieronder kan u de prijzen raadplegen. 

SPRAYTANNING

Als alternatief voor een kuur zonnebankbeurten bieden wij u ook een spraytan aan die manueel wordt uitgevoerd door ons. U hebt de keuze uit 3 verschillende concentraties. Wij zullen u hiervoor steeds een advies geven welke kleur het meeste aansluit bij uw wensen. Er worden producten van Sense Beaute gebruikt. Ook bieden wij u het meeste comfort dankzij een professioneel afzuigsysteem in de cabine.


U kan ervoor kiezen om het hele lichaam te sprayen ofwel de helft. Zowel bovenlichaam als onderlichaam kan apart gesprayd worden.


 Vooraf scrub je best je lichaam met een scrub zonder olie (!). Ook bij het douchen vermijd je best douchegel die olie bevat. Neem bij je afspraak losse donkere kledij mee, maar zeker geen jeans. Na de spraytan mag je na enkele uren douchen met enkel water, liefst pas de eerstvolgende ochtend. Na de douche is bodylotion toegelaten.


Op onderstaande knop kan u de prijzen vinden.

SCULPT 3D

Jetsun heeft ook nieuw en revolutionair afslanksysteem! Sculpt 3D is een apparaat om plaatselijk af te slanken en behandelt bovendien cellulitis.

 

Voor de behandeling wordt een gel aangebracht die lipolyse stimuleert en het verbranden van vetzuren versnelt. Dit gebeurt op een veilige, niet-invasieve, pijnloze, maar krachtige en effectieve manier. Deze cavitatiebehandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via warmte (LEDS) en ultrasone geluidsgolven. De afgebroken vetcellen worden op een volledig natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd.

 

Het blijvende resultaat is te vergelijken met een liposuctie!

 

Prijzen vind je hieronder.